logo Archeos

Colofon

Archeos startte in het najaar van 2001 als een proefproject van het onderwijsnetwerk Kennisnet. Vanaf 2003 bestaat Archeos als een zelfstandige website, die sinds juni 2009 wordt onderhouden door de Stichting Archeologie en Publiek.

De vormgeving van Archeos werd ontworpen door Avi Bercovich van Mediamatic. De teksten werden geschreven door Evert van Ginkel en Jeroen van der Vliet. Daar werden zij in bijgestaan door Elly van der Velde en Ceciel Nyst, die de teksten voor de docentensite voor hun rekening namen. Kelvin Wilson maakte de illustraties bij de verschillende tijdvakken en onderwerpen. De korte films werden geproduceerd door Kas van der Linden. Voor de techniek zorgden Jeroen Guldemond en Job Kelderman van Insyde. De webredactie is in handen van Jeroen van der Vliet.

De redactie van Archeos heeft er alles aan gedaan om de eigenaren van het op de website getoonde beeldmateriaal te achterhalen en hen om goedkeuring te vragen. Mocht er evenwel beeldmateriaal zijn gebruikt waarover de beeldrechten niet zijn geregeld, dan kan contact worden opgenomen met de webredacteur.

terug naar de startpagina